Kiitos!

Jos voisin, niin kittäisin henkilökohtaisesti jokaista 541 (tarkistuslaskennassa lopulliseksi äänimääräksi tuli 541 vaikka sunnuntaina ääniä löytyi 537 kpl) henkilöä, joka antoi kallisarvoisen äänensä juuri minulle. Puolueelle vaalitulos oli loistava, henkilökohtaisella tasolla valehtelisin jos väittäisin olevani tulokseen tyytyväinen. Ei huippu-urheilijakaan ole tyytyväinen kuin kultaan, jos kulta ei tule niin sitten treenataan kovempaa.

Olen saanut ääniä peräti 80 eri äänestysalueelta. Olin äänimäärälläni sijalla 10 Helsingin Perussumalaisten ehdokaslistalla (22 ehdokasta), ei siis aivan surkea tulos siihen nähden, että käytin 300€ kampanjaan, enkä yhtäkään vapaapäivää töistä kampanjointiin. Ensi kerralla sitten vaan reilusti enemmän kampanjointia ja työtä näkyvyyden lisäämiseksi.

Eduskuntaan pääsi meiltä hienoa ihmisiä, joihin luotto on kova. Erityisen iloinen olen ystävieni Sebastian Tynkkysen ja Sanna Antikaisen puolesta. Tietenkin ihanan Jussin äänimäärä ilahdutti ja Ville Tavion äänimäärä oli myös täysin ansaittu. Hieno porukka muodostaa uuden eduskuntaryhmän, onnittelut kaikille valituille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s