Tietoja

Nimi: Marika Sorja, omaa sukua Liljeström

Syntymäpäivä: 13.12.1984

Asuinpaikka: Malminkartano, Helsinki. Aikaisemmat: Maununneva, Pihlajanmäki, Rastila, Mikkeli.

Synnyinpaikka: Lauttasaari, Helsinki

Lapset: 2006 syntynyt tytär sekä 2011 ja 2013 syntyneet pojat

Töissä: Kansanedustaja Riikka Purran avustajana ja Pohjoismaiden Neuvoston Vapaa Pohjola-puolueryhmän poliittisena sihteerinä

Kielitaito: Kotikielinä suomi ja ruotsi, englanti kiitettävällä tasolla. Muu kielitaito: saksa, ranska, espanja ja tanska.

Nuorena harrastuksinani olivat mm. partio, MPK, kitaransoitto ja tanssiminen. Nykyään lempiharrastukset ovat yhdessä perheen kanssa pienet ja suuret retket, lautapelit ja mm. uiminen. Rakastan myös hyviä kirjoja ja elokuvia. 

Olen ollut töissä hoitajan työn lisäksi mm. muuttomiehenä, vartijana, siivoojana ja liikunta-ohjaajana. Unelma-ammattini oli kuitenkin lapsena ja nuorena poliisi. Tarkennuksena; tanssiva ja näyttelevä poliisi.

Nykyiset luottamustoimet mm.: Käräjäoikeuden lautamies,  Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan koulutusjaoston puheenjohtaja ja tutkimusjaoston jäsen, Helsingin kaupungin liikuntajaoston varajäsen, tarkastuslautakunnan varajäsen ja TANE:n varajäsen.

Entiset luottamustoimet mm.: Helsingin Perussuomalaisten valtuustoryhmän sihteeri, Helsingin kaupungin nuorisolautakunnan jäsen, PerusNaiset Helsingin puheenjohtaja, PS-Nuorten pääsihteeri, MLL aktiivi. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s