Kiitos!

Sydämellinen ja nöyrä kiitos teille jokaiselle, jotka minua äänestitte. Reilu 530 ääntä tuli, ja jokaisesta äänestä olen aivan mielettömän kiitollinen! Helsingin perussuomalaisten 23 ehdokkaan listalla sijoituin sijalle 12.

Kiitos myös kaikille heille, jotka tukivat kampanjaani teoin ja/tai sanoin. Tiimini jäsenet mm. jakoivat pitkin kaupunkia yhteensä reilusti yli 5000 vaalimainosta, tsemppasivat ja elivät mukana kampanjassa.

Minuun saa muuten olla yhteydessä myös vaalien välissä, ei pelkästään vaalien alla. En häviä mihinkään tässä vaalien välissä, vaikka välillä työkiireiden vuoksi voi hiljaisempaa olla. Vaaleista puheen ollen; seuraavaksi katse kohti kuntavaaleja 2025!

Jatkan myös työtä puolueenkin eteen avustamalla tulevan(kin) kauden Riikka Purraa Eduskunnassa. Olen erittäin kiitollinen Riikalle, että saan jatkaa mielenkiintoisessa, jännässä ja monipuolisessa työssä. Lähes käsittämättömän innoissani olen, että saan jatkaa töitä reilulle, kannustavalle, fiksulle ja ihanalle äänikuningatar Riikalle.

Kiitos vielä jokaisesta äänestä ja jokaisesta tsemppauksesta. Kiitos niille muille ehdokkaille, joiden kanssa oli jääkylmässäkin tuiskeessa hauska seistä vaaliteltoilla, teille, joiden kanssa oli niin helppoa vetää sitä kuuluisaa yhtä köyttä. Kiitos itseasiassa kaikille perussuomalaisten ehdokkaille ja äänestäjille ympäri Suomen; teimme hienon tuloksen, vaikka ykköspaikkaa ei tullutkaan.

Advertisement

3 kommenttia artikkeliin ”Kiitos!

  1. Meiltä sait 2 ääntä Jakomäestä, harmillista ettet päässyt läpi 😔 Hienoa että olet motivoitunut edelleen jatkamaan Riikan avustajana ja pyrit kuntavaaleihin 2025. Paljon tsemppiä ja työniloa & ihanaa kevättä! 🤗

    Liked by 1 henkilö

    1. Suuri ja sydämellinen kiitos teille! Nyt on motivaatiota yrittää vaan vielä kovemmin. Periksi ei anneta! Kaikkea hyvää teidän kevääseen sinne Jakikseen!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s