Kiitos vaalikampanjasta!

Vaalikampanja on päättynyt. Huomenna jännitetään.

Tämä vaalikampanja on ollut monella tapaa hyvin erilainen kuin aikaisemmat. Vaalikampanjaa varjostivat koronarajoitukset mutta niitäkin enemmän henkilökohtaisesti elämäni rankin puoli vuotta.

Alkuvuonna käsittelin vielä surua rakkaan serkun yllättävän joulukuisen poismenon johdosta. Olin silti suunnitellut kaikenlaista kampanjaani. Kohtalo, ylempi taho tai jokin muu päätti, että ne suunnitelmat ei saisi toteutua.

Maaliskuun alussa rakas äitini sai yllättäen syöpädiagnoosin. Rintasyöpä oli levinnyt laajasti eikä mitään ollut tehtävissä. Maailman paras Äiti nukkui pois huhtikuun 10.päivä, kolme päivää yli 70-vuotiaana.

Olen saanut paljon, paljon tukea läheisiltäni ja ystäviltäni. Esimiehenikin on kaikessa ollut uskomattoman ymmärtäväinen ja tukeva.

Yksin tästä olisi ollut vaikeaa, lähes varmasti mahdotonta, selvitä normaaliin arkeen. Meillä on kaikilla järjetön ikävä edelleen äitiä/mummia, mutta yhdessä me kuljemme surumme ja ikävämme kanssa eteenpäin.

Äiti ei aina kanssani ollut kaikesta samaa mieltä poliittisesti. Tärkeimmät arvot me silti jaoimme. Vanhempani ovat aina tukeneet ja kannustaneet minua politiikassa ja sen ulkopuolella. Kiitos siis ensisijaisesti kuuluu vanhemmilleni; Isälle Lauttasaareen ja Äidille sinne taivaaseen.

Kiitoksen haluan myös esittää ihan jokaiselle, joka auttanut tavalla tai toisella kaiken surun ja järkytyksen keskellä. Erityiskiitos perheelleni ja siskoilleni.

Haluan myös esittää sydämelliset kiitokseni kaikille, jotka ilmoittaneet, että ovat äänestäneet minua tai aikovat huomenna äänestää minua. Olen nöyrästi kiitollinen. On käsittämättömän upeaa, että minuun luotetaan niin paljon, että annetaan se ainoa kallisarvoinen ääni juuri minulle. Lupaan, että kuuntelen ja kuulen teitä äänestäjiä myös vaalien jälkeen.

Minulla on ollut pieni, mutta sisukas tukijoukko. He koostuvat ihmisistä ympäri Suomen. Mun tukijoukko on minulle erittäin rakas ja kaikesta heidän tuesta olen ikuisesti kiitollinen.

Kiittää haluan myös Helsingin vaalityöryhmää ja upeaa vaalipäällikköä Jarmo Ketoa sekä vaalityöntekijä Antti Ruonalaa. Yhteishenki ja tekeminen on ollut mahtavaa, siitäkin huolimatta, että koronarajoitukset ovat vaatineet luovuutta ja uutta ajattelua kaikkeen.

Puoluejohto on tukenut alkumetreistä viimeisiin sentteihin. Väsymättömästi, kärsivällisesti pitkiä päiviä. Puoluetoimiston taustatyypit ovat kuin tontut joulun alla ahkeroineet. Suuri kiitos.

Kiitos jo etukäteen jokaisesta äänestä, jonka tulen saamaan. Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta kampanjan tiimoilta ja sen ulkopuolella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s