Tällainen ”nobody” ei kelpaa.

Puolue katsoi, että edustus Svenska Ylen vaalipaneelissa on tärkeä vaikka Jussi Halla-aho sairastui. Monia varmasti muitakin pyydettiin, minä olin ensimmäinen, joka ilmoitin pääseväni. Minun nimeni ei kuitenkaan ollut Ylelle tarpeeksi iso, joten YLE katsoi, että parempi on ettei Perussuomalaiset osallistu tapahtumaan ollenkaan. Lue Helsingin Sanomien juttu asiasta tästä.

1) Eikö puolueen johtaja saa olla inhimillinen ja sairastua? Levätä edes parisen tuntia, ei edes kokonaista päivää?

2) Mitä YLE pelkäsi tapahtuvan jos puoluejohdon sijasta tapahtumaan osallistuu tällainen ”nobody” (siteeraus Twitteristä)? Keneltä se olisi ollut pois?

3) Miksi kaikki puolueet eivät saaneet valita joukostaan ruotsia puhuvan henkilön edustamaan halutessaan? Eikö ruotsinkieliseen paneeliin saisi yrittää löytää kunnolla ruotsia osaavan ihmisen, joka ruotsiksi osaisi kertoa puolueen linjan asioihin? Halusiko YLE lapsellisesti testata miten huono kielitaito kelläkin on, jotta voisi hihitellä ja paheksua?

4) Miksi ei heti kerrottu, että Perussuomalaiset olivat ilmoittaneet korvaavan osallistujan, mutta se nimi ei kelvannut Ylelle? Miksi valehdeltiin ettei kukaan muu puolueesta päässyt?

Svenska Ylen toimittaja otti yhteyttä viime viikolla kysyen voisiko haastatella minua vaalivalvojaisissa. Olenkohan sunnuntaina siis ”nobody” vai kelpaanko silloin kuitenkin Svenska Ylelle?

Yksi kommentti artikkeliin ”Tällainen ”nobody” ei kelpaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s