Perusduunari kiittää.

Haluan tässä vaiheessa jo kiittää teitä kaikkia, jotka olette ilmoittaneet, että olette minua äänestäneet. Teitä on todella paljon ilahduttavan monelta eri alalta ja elämäntilanteesta. Olen liikuttunut saamastani tuesta ja tsemppien määrästä. Nöyrimmät sydämelliset kiitokseni siis jo tässä vaiheessa jokaisesta äänestä!

Kiitos teille, jotka olette minua suositelleet toisille äänestäjille. Kiitos teille, jotka olette jakaneet mainoksiani pitkin poikin kaupunkia. Kiitos eräälle pariskunnalle, joka toimitti pääsiäismunia jakotavaraksi äänestäjille ja toiselle henkilölle, joka toimitti perheellemme viikon valmisruoat, että äiti voi keskittyä vaalien loppurutistukseen. Kiitos sille ihanalle, joka tarjoutui ilmaiseksi tekemään meikin minulle.

Alusta asti olen sanonut kysyjille tänäkin vuonna, etten perusta vaalitiliä enkä halua kenenkään rahojen menevän minun kampanjaani. Olen näissäkin vaaleissa kehottanut kannattajiani mielummin käyttämään ylimääräiset rahansa esimerkiksi vähävaraisen tuttavaperheen/naapurivanhuksen auttamiseen, Roosa nauha -lahjoitukseen tai muun fiksun hyväntekeväisyysjärjestön tukemiseen.

Minun vaalibudjettini on olemattoman pieni (kun alkuvuosi meni todella pienellä kuukausipalkalla keikkatöissä ja osittain työttömänä). Teen parhaani sillä pienellä mitä on ja toivon, että jos ei nyt, niin jonain päivänä tällaisella perusduunarilla on mahdollisuus kerätä roimasti ääniä ilman tuhansien tai jopa kymmenien tuhansien vaalirahapottia. Minä haluan tienata saamani äänet, en ostaa niitä.

Jospa jonain päivänä herrat ja rouvat, joilla on varaa pistää tuhansia euroja vaaleihin, laittaisivatkin saman summan vaikka ruokajonojen asiakkaille. Tässä vuoden 2019 ennakkoilmoitukset muutamalta:

Antti Rinne: 64 500e.

Juha Sipilä: 36 000e.

Li Andersson: 30 800e.

Pekka Haavisto: 26 940e.

Sampo Terho: 15 000e.

Jussi Halla-aho: 307,52e.

Olen saanut paljon ilahduttavia, koskettavia ja kannustavia viestejä sähköpostiin ja sosiaalisessa mediassa, ne kannustavat jatkamaan ja uskomaan, että olen täysin oikealla tiellä. Tässä muutaman viestin sisältöä (tiivistettynä ja kirjoittajan tunnistettavuus poistettu sekä yksi vapaasti käännetty suomeksi):

”Olet ainoa varteenotettava ehdokas Helsingissä, joka aidosti tietää sisäilmaongelmien vakavuudesta siksi äänestän sua.”

”En ole ennen äänestänyt Perussuomalaisia mutta sinun syöpäblogiasi pitkään seuranneena tiedän sinun olevan elämänkokemuksiltasi juuri minun edustajani.”

”Aito duunari naisvaltaiselta alalta! Uskallat niin upeasti ottaa kantaa meidän alan ongelmiin, kiitos! Olen todennut, että hommat menee tällä alalla vaan huonommin äänestämällä demareita, joten nyt olen päättänyt äänestää sua ja ekan kerran persuja.”

”Oli tosi kiva jutella kanssasi Kannelmäessä. En ole ennen noin nuorta naista äänestänyt, mutta sinulla taitaa olla elämänkokemusta vaikka vanhemmallekin jakaa. Kiitos kun kuuntelit tällaisen mummelin höpinöitä ja otit huoleni vakavasti.”

”Suomenruotsalaisena olen aina luullut, että pitää äänestää RKPtä ja vasta nyt pikkuhiljaa herännyt siihen, että eihän RKP edusta oikein mitään mitä minä edustan. Suomenruotsalainenkin voi nimittäin olla isänmaallinen ja haluta Suomen säilyvän Suomena eikä halua sen muuttuvan Lähi-itä-Afrikaksi. Olet monessa ruotsinkielisen YLEn haastattelussa ollut loistava enkä muista mistä niistä sinut bongasin, mutta jo kuntavaaleissa sinua äänestin ja äänestän sinua taas.”

Arvostan sanattoman paljon jokaista ääntä.

Kun sinulla on hätä, soita 112. Suomella on hätä, äänestä siis 112.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s