Sammutetaan palopesäkkeet!

Kaikki tietävät miten metsäpalo lähtee nopeasti leviämään kuivassa maastossa. Meidän tulee tehdä maastosta nuiva ja sammuttaa palopesäkkeet! Palopesäkkeitä on yhteiskunnassa monenlaisia, jotka sammuttamattomina johtavat laajoihin maastopaloihin.

1. Järkevää maahanmuuttopolitiikkaa, jossa haittamaahanmuuttoa ei ole. Moni asia saa yhteiskunnassa maksaa, mutta yksikään niistä ei ole maahanmuutto. Maahanmuutto pitää olla sellaista, että me hyödymme siitä.

2. Tulevaisuuteen panostaminen on yksinkertaisesti vaan fiksua. Kun laitamme kunnolla varoja mm. koulutukseen ja lapsiperheiden hyvinvointiin on se investointi tulevaisuuteen. Tämä investointi maksaa kyllä itsensä takaisin. Tulevaisuuden laiminlyönti loputtava!

3. Ennaltaehkäisy on ongelmien ratkaisua edullisempaa ja inhimillisempää. Sisäilmaongelmat ratkaistava (Pelkkä hengittäminen koulussa saa lapsen sairaaksi.), ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä lisättävä (Mielenterveys on pääasia!), lapsiperheiden tukemista tehostettava ja peruspalvelut oltava kunnossa. Ensisijaisesti ennaltaehkäistä syrjäytymistä mutta muistaa myös tehdä töitä sen eteen, että syrjäytyneet löytäisivät tiensä takaisin eivätkä huku ojan pohjalle.

4. Kunnioitus takaisin mamme rakentajille.Hoiva saa maksaa – maahanmuutto ei Ikäihmisten kuten myös muiden toimintarajoitteisten kuuluu saada tarvitsemaansa hoivaa.

5. Kun päätöksiä tehdään tulee kuunnella niitä ihmisiä, joihin kyseinen päätös vaikuttaa. Tämä on yksinkertainen ohje kaikelle päätöksenteolle.

6. Seksuaalirikoksiin tiukka linja. Minimirangaistuksia korotettava, sillä tuomioistuimet antavat aivan liian usein raivostuttavan lyhyitä tuomioita. Esimerkiksi lapsen raiskauksesta tulee tuomita ehdottomasti kovemmin kuin nuuskan myymisestä. (Saavatko hovi-oikeuden työntekijät jonkinlaista provisiopalkkaa siitä, että säästävät vankeinhoitolaitoksen resursseja?)

7. Suomalainen työ ja yrittäminen on avain menestykseemme.

– Työnteon tulee olla kannattavaa.

– Elinikäiseen oppimiseen tulee kannustaa mm. helpottamalla opiskelua työn ohella kaiken ikäisenä ja lisäämällä oppisopimuskoulutusta. Osaajia saadaan kouluttamalla ihmisistä osaajia. Meillä on työvoimapula monella alalla ja niille aloille kaivataan kipeästi osaajia.

– Yrittäjiä ei tule kiusata vaan päinvastoin kiittää! Ilman yrittäjiä tämä maa ei pärjää, muistetaan se ja huolehditaan, että yrittäjistä ja yrittämisen mahdollisuuksista pidetään hyvää huolta.

– Suomalaisen suosiminen on ekoteko! Varmistetaan puhdas suomalainen ruoka jatkossakin ja suositaan suomalaisia raaka-aineita kouluissa ja päiväkodeissakin. Suomalaista ruokaa lapsille!

8. Turvallisuudesta ei tingitä. Poliisille ehdottomasti lisäresursseja. Meillä on liian vähän poliiseja Suomessa ja se pitäisi hävettää päättäjiä. Poliisien työhyvinvointi ja jaksaminen sekä tietenkin kansalaisten turvallisuus on siitä kiinni, että poliisilla on tarpeeksi hyvät resurssit toimia.

Sammutetaan yhteiskunnan palopesäkkeet, äänestä Helsingissä 112!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s