Ei koulukiusatunkaan tule sopeutua kiusaamiseen.

Ennusteiden mukaan joka neljäs on 2035 vieraskielinen (puhuu äidinkielenään muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea) Helsingissä. Kaikki voivat miettiä mikä tilanne on siitä vaikka 20 vuotta myöhemmin jos jatkamme tumput suorana seisomista.

Kokoomuksen, demareiden ja vihreiden mukaan MEIDÄN tulisi SOPEUTUA paremmin maahanmuuttajien tarpeisiin. Perussuomalaisten mielestä maahanmuuttajien tulisi SOPEUTUA paremmin MEIDÄN maahamme (HS 19.3.2019).

Kuten tuossa Helsingin Sanomien artikkelissa sanotaan; syy miksi esimerkiksi kotihoidontuesta leikataan Helsingissä on maahanmuuttajissa. Tavallinen suomalainen kotiäiti/isä kera pienten suomalaisten lasten saavat kärsiä koska muilla keinoin ei ole onnistuttu saamaan maahanmuuttajalapsia päiväkotiin sopeutumaan. Ei yksin päiväkoti/koulu riitä pelastamaan tilannetta ja ratkomaan kaikkia näitä sekä monia muita haittamaahanmuuton ongelmia.

Yli puolet seksuaalirikoksista Helsingissä ovat maahanmuuttajien tekemiä (tilastoon ei otettu mukaan ulkomaalaistaustaisia kansalaisuuden saaneita). Täällä asuu porukkaa, jotka 10 vuoden asumisen jälkeenkään eivät ole viitsineet oppia kieltä eivätkä mm. siksi työllisty. Täällä on porukkaa jotka opettavat lapsiaan pienestä pitäen kotona, että naiset eivät ole samalla viivalla kuin miehet ja tytöt lähetetään lomailemaan kotimaahan palaten sukupuolielimet silvottuina. Poikien sukupuolielinten silpominen tapahtuu taas jo vauva-iässä. Pääkaupunkiseudulla on jo päiväkoteja, joissa kaikki tai suurin osa lapsista ovat maahanmuuttajien lapsia. Kustannukset haittamaahanmuutosta ovat järjettömiä etenkin Somaliasta ja Irakista tulleiden kohdalla (Suomen Perustan tuore tutkimus).

Ei siis todellakaan ole kestävä ratkaisu, että ME tilanteesta ja ongelmasta toiseen SOPEUDUMME. Eihän koulukiusatullekaan pidä sanoa, että sopeudu sinä vaan siihen kiusaamiseen.

Meidän tulisi olla erittäin huolestuneita ja meidän tulee tehdä korjausliikkeitä. Korjausliikkeitä ei välttämättä voi tehdä myöhemmin taloudessa eikä turvallisuudessa. On siis aika kääntää kelkka nyt! Äänestä siis jotain rajaa tähän touhuun, äänestä Perussuomalaisia!

Yksi yksi kaksi, äänestä Suomi paremmaksi! – Marika Sorja 112, Helsinki

Yksi kommentti artikkeliin ”Ei koulukiusatunkaan tule sopeutua kiusaamiseen.

  1. Luin IS:sta mamusta joka sopeutui Suomeen hetkessä, alkoi työskennellä ja opetteli puhumaan sujuvaa Suomen kieltä 3 vuodessa. Nyt seuraajia instagramissa yli 120000. Sopeutuminen on siis mahdollista jos tänne ei vaan tulla rahankiilto silmissä ja kaikki mulle heti tänne asenteella. Mutta se vaan tuntuu olevan harvinaista, moskeijoita pitäis rakentaa ja kaikki palvelut saada omalla kielellä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s