Ei tarvitse vandalisoida, riittää kun äänestät!

On se oikeasti puistattavaa tajuta, näidenkin vaalien aikana, että maassamme on niin paljon ihmisiä, jotka eivät kunnioita demokratiaa! Ja on se taas niin kovin ihmeellistä mielestäni, että joku oikeasti uskoo pienessä päässään, että tuhoamalla toisen omaisuutta voi jollain tavalla vaikuttaa positiivisesti johonkin.

Yhden ehdokkaan vaalijulisteita on tuhottu siellä sun täällä, on rikottu vaalimökillä ja saman ehdokkaan kotia kohtaan hyökätty. On keksitty kaikenlaisia hassuja syytöksiä omasta päästä ja puututtu törkeästi siihen, että ehdokas jopa kehtaa hymyillä liikaa!

Se on tosiaan puistattavaa, suorastaan iljettävää, kuinka demokratian vastustajat yrittävät eri tavoin hiljentää, manipuloida tai/ja aliarvioida tavallisia kansalaisia! Suosittelen lämpimästi äänestämään sitä ehdokasta, jota sinulle suositellaan vaalikoneessa. Suosittelen ottamaan sinua kiinnostavista kysymyksistä selvää suoraan ehdokkaan omilta sivuilta tai/ja  ehdokkaalta itseltään jos mahdollista. Älä anna demokratian vastustajille edes pikkurilliä!

Sitten vielä kaikille demokratian-vastustaja-höpönassuille: Suomessa sinun ei tarvitse kuin kirjoittaa yksi numero äänestyslappuun. Sinun ei tarvitse vandalisoida omaisuutta. Sinun ei tarvitse keksiä valheita vaaleissa olevista ehdokkaista. Sinun ei tarvitse toimittajana yrittää manipuloida kansalaisia itse haluamaasi lopputulokseen. Riittää kun äänestät ja annat muiden äänestää. Sillai se demokratia niinku toimii, ja kun oikeasti mietit asiaa pidemmälle, niin kyllä sinäkin haluat demokratian toimivan reilusti kotimaassamme.

Yksi kommentti artikkeliin ”Ei tarvitse vandalisoida, riittää kun äänestät!

  1. Kiukuttelu kin kuuluu demogratiaan. Mutta ei huonosti kasvatettujen holhoominen ja heidän vaatimuksiin suostuminen yksikätisesti . Nämä kuuluu lasten kasvatukseen. Joiltain se on puolitiessä. Sitten he ovat vapaalla.
    Kasvatus kunniaan ei karkuuteta tapoja ja ihmisten kunnioitusta multikultturiin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s