Miten voisin suomalaisena naisena olla sananvapautta vastaan?

Niin, miten voisin suomalaisena naisena olla sananvapautta vastaan? Kertokaapa se minulle, te minua viisaammat. PS-Nuorten kannanotto on loistava. Vielä en ole kuullut kunnollisia argumentteja sitä vastaan, ainoastaan kaikenlaisia hassuja vihastuksissa sanottuja tai kirjoitettuja lausuntoja.

Haluaisin aloittaa siitä, että Suomessa nainen sai äänioikeuden melkein ensimmäisenä koko maailmassa. En silti lähde kirjoittamaan pitkää kirjoitusta naisten oikeuksista Suomessa, vaikka sitä ehkä joku innoissaan odotti.

Miksi minä naisena en saisi arvostella kovasanaisesti uskontoa, joka alistaa naista. Jonka profeetalla oli pieni tyttö vaimonaan? Miksi en saisi kyseenalaistaa jyrkästi, onko oikein ottaa maahamme lähes pelkästään miehiä tämän kyseisen ideologian/uskonnon piiristä?

Peräänkuulutetaan naisia puolustamaan naisia, kun kuulema vain miehet puhuvat ongelmista, joita syntyy kun muslimimaista tulee lähes ainoastaan nuoria ja nuorehkoja miehiä Eurooppaan. Hei media! Meitä on hemmetin paljon naisia, joita taharrush gamea ja muut lieveilmiöt pelottaa/raivostuttaa! Olemme silti kiitollisia niille miehille, jotka meidän puolesta puhuu ja meitä puolustavat. Feministit nimittäin loistavat poissaolollaan kun tästä aiheesta puhutaan. Kyllä feministit jaksaa räksyttää kovaäänisesti kun kyseessä puolkeksityt palkka-erot (jotka johtuvat useimmiten pätevyydestä tai/ja sosiaalisesta kompetenssista) tai esimerkiksi Ruotsissa sen liikennevalohepun maskuliinisuudesta. 

Takaisin aiheeseen. Sananvapaus. Meidän kuuluu saada kritisoida muita poliittisia tahoja, muiden maiden tapoja ja rangaistuksia SEKÄ myös uskontoja ja ideologeja. Suomalaisena naisena, tasa-arvon kannattajana, mielestäni on itsestäänselvää, että minä saan kuuluvalla äänellä kritisoida islamia kuten kaikkia muitakin uskontoja, lahkoja ja ideologeja, jossa naisen/miehen asema ei ole tasa-arvoinen. Emmehän halua maahamme tai minnekään muuallekaan sharia-lakia (tai mitään muutakaan lakia, joka vaarantaa tasa-arvon), emmehän?

Yksi kommentti artikkeliin ”Miten voisin suomalaisena naisena olla sananvapautta vastaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s