Pimppini ei omaa superkykyjä.

Minulla on pimppi. Minä en ajattele pimpilläni. En tee päätöksiä sen perusteella millainen fiilis pimpissäni on. Miksi minun siis pitäisi korostaa sitä, että omaan pimpin pippelin sijaan?

Minä olen saanut tarpeekseni kaikenlaisesta tekopyhästä feminismistä, sellaisesta ”tasa-arvosta”, että muka jokaisessa ryhmässä/yhdistyksessä/hallituksessa/tms on pakko olla molempia sukupuolia vaikka väkisin. Miksi minun pitäisi esimerkiksi äänestää nimenomaan naista johonkin tehtävään, jos mielestäni ehdolla oleva mies  on parempi tehtävään? Minä en tarvitse sen enempää ”naisenergiaa” kuin ”äijäenergiaa” mihinkään, tarvitsen parhaimmat ihmiset tehtävään. Minua ei häiritse, että johdossa on ainoastaan miehiä, jos ne miehet ovat päteviä tehtäväänsä. Minua ei häiritse jos yhdistyksen hallituksessa on enemmän miehiä kuin naisia samasta syystä.

Ei minun sukupuolielimeni anna minulle minkäänlaisia epäluonnollisia kykyjä. En tiedä millaisia pimppejä muilla naisilla on, jotka korostavat puheissaan sitä miten tarvitaan naisenergiaa ja siksi pitäisi valita hänet, mutta minun pimppini ei ainakaan lähetä minkäänlaisia positiivisia naisenergia ominaisuuksia, joilla hoitaisin tehtävät paremmin.

Naiset saa olla naisia, miehet miehiä, tytöt tyttöjä ja pojat poikia. Se värkki jalkojen välissä ei kuitenkaan osaa ajatella eikä tietääkseni sillä ole superkykyjä, jotka vaikuttaisi luottamustoimen, työtehtävän (on tietenkin aikuisviihteen parissa toimivat, joiden kohdalla tämä teoria ei toimi) tai muun homman hoitoon.

Niin kauan kuin Suomessa naiset eivät joudu suorittamaan minkäänlaista kriisiin valmistautumiskoulutusta (vrt varusmiespalvelus) ja Suomessa äitien ja isien oikeudet eivät ole tasa-arvoisia, on aivan älytöntä minun mielestäni jankuttaa ja kitistä siitä, että muka maassamme olisi naisilla epäreilut oltavat. Muualla maailmassa on hiton paljon tehtävää feministeillä, naisten ja tyttöjen oikeudet ovat aivan nollissa monessa paikassa. Yksikin maa on liikaa, jossa oikeudet määritellään sukupuolielimien mukaan, ei lähdetä me suomalaiset naiset olemaan tekopyhiä ja naurettavia vaatimalla lapsellisesti huomioimaan meidät pimpin mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s