Valkoinen Suomi ja kansalaispartiot

Me Perussuomalaiset Nuoret julkaisimme kannanoton tämän viikon alussa. Kannanotto luettavissa täältä: PS-Nuorten kannanotto kansalaispartioista.

Kannanotto on saanut paljon julkisuutta ja herättänyt paljon keskustelua, niin hyvää ja mielenkiintoista kuin myös epäasiallista. Mielenkiintoinen ja hyvä keskustelu on tullut kaikenlaisista suunnista. Poliisin vähäisistä resursseista on puhuttu ja tiedostettu, että kansalaispartiot jo toimivat hienosti muissa maissa.  Epäasiallinen keskustelu on käynyt oikein huvittavilla tasoilla esimerkiksi Twitterissä, jossa kannanottomme on välittömästi kyselemättä tarkoittanut joillekin, että hyväksymme äärioikeistolaisen väkivallan. Epäasiallisessa keskustelussa on heitelty paljon natsikortteja ja taas vaihteeksi käännetty asia aivan täysin vinksinvonksin, koska vihan ja muiden tunteiden läpi ei pystytä selvästikään käyttämään järkeä.

Todella surullista on, että tästäkin asiasta keskustelu on mennyt (jopa omien ystävieni toimesta) tasolle, jossa minun (ja järjestön) oletetaan

  1. toivovan väkivaltaa syyttömille ulkomaalaisille
  2. haluavan jonkinlaista ”valkoista Suomea” (ja nyt ei todellakaan ymmärtääkseni kyse lumesta)

Minä en ole vastuussa siitä, jos joku haluaa olettaa ties mitä minun sanomisista. Minä olen niin kyllästynyt pikkuhiljaa siihen, että jopa ihmiset, jotka minut tuntevat pitkältä ajalta olettavat esimerkiksi minun vihaavan kaikkia tummaihoisia vauvasta vaariin.

Vapaaehtoisia  kansalaispartioita ( jotka toimisivat yhteistyössä viranomaisten kanssa jos vain saisimme aikaiseksi fiksun keskustelun aikaiseksi, eikä typeriä rasisti-suvakki-huuteluja, jotka eivät johda mihinkään) mielestäni tarvitsemme ensisijaisesti kun selvästi Suomeen on rantautunut (ja lisääntymässä valitettavasti kovaa vauhtia) miehiä, jotka eivät kunnioita naisia tavalla, jonka me länsimaalaiset naiset olemme oppineet ottamaan itsestäänselvyytenä. Pressiklubissa perjantaina 15.1 keskustelussa nainen, joka oli kansalaispartioita vastaan, sanoi, että naiset kuulema loistavat poissaolollaan keskustelusta, jossa toivotaan turvallisuuden tunnetta kaduille. Naurahdin ääneen. Tulihan myös kyseisessä keskustelussa se ”raiskaa ne suomalaisetkin” -klisee. Minä naisena ja äitinä tässä ja nyt julkisesti kirjoitan, että toivotan kansalaispartiot tervetulleiksi. Se ei tarkoita, että olen sitä mieltä, että ikinä missään koskaan ei olisi ihan suomalainen mies ahdistellut tai raiskannut. Se tarkoittaa sitä, että näen ongelman, myönnän sen, sanon sen ääneen ja haluan ongelmaan nopean ratkaisun, jotta ongelmasta on harmia mahdollisimman harvoille. 

Tällä hetkellä Suomi on valkoinen, iloitkaamme siis lumisista talvisista päivistä, ja tuomittakoon kaikenlainen väkivalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s