Toimintarajoitteisten ja omaishoitajien puolella

– Ei vammaispalveluiden kilpailutukselle. http://www.eikilpailutukselle.com/#!kansalaisaloite/c1zrn

– Päätöksiä toimintarajoitteisten elämään vaikuttavista asioista tehdessä pitää kuunnella toimintarajoitteisia ja heidän omaisiaan, he ovat parhaita asiantuntijoita aiheessa.

– Säästöjä ei tältä osa-alueelta voi, pidä eikä saa tehdä. Monet toimintarajoitteiset ihmiset ovat erittäin riippuvaisia yhteiskunnan järjestämistä tukipalveluista. Leikkaamalla vammaispalveluista -ja tuista eristetään toimintarajoitteiset entistä enemmän koteihinsa, vaikeutetaan heidän osallisuuttaan yhteiskunnassa ja poistamme heiltä itsemääräämisoikeutta sekä itsenäisyyttä. Pitää muistaa, että esimerkiksi henkilökohtaisen avustaja-tuntien tai tuettujen taksimatkojen vähentäminen on oikeasti ISO JUTTU.

– Todellisille arjen sankareille, eli omaishoitajille haluaisin lausua tuhat kaunista sanaa, mutta tyydyn nyt siihen, että taon parhaani mukaan järkeä kaikkien ajattelemattomien ihmisten päähän asiasta. Omaishoitajat ovat kultaakin kalliimpia niin hänelle ketä hoitavat kuin valtiollekin. Järkeä tähän nimenomaan kaivattaisiin! Ihminen hoitaa toista ihmistä 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, rakkaudesta, jottei ihminen kenestä välitetään joutuisi laitokseen. Laitokseen, joka maksaisi maltaita valtiolle. Tämä arjen sankari saa kuitenkin naurettavan pientä korvausta tärkeästä tehtävästään, vaikka valtio hänen takiaan säästää kiitettävästi. Tätä menoa ajetaan omaishoitajat laitoksiin kun ovat tehtävänsä hoidettuaan niin kaikinpuolin rikki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s